Wilt u een keycord kopen?

Wilt u een keycord kopen?

Een keycord is een populair relatiegeschenk van bedrijven. Ze zijn namelijk functioneel en u kunt ze krijgen en bedrukken in alle gewenste kleuren. Het is een goede manier om uw bedrijf te promoten.

 

Wat is een keycord?

Een keycord heeft ook wel de benaming: lanyard. Het is hetzelfde, een neklinkt dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld sleutels, een mobiele telefoon of kaartje aan vast te maken en om je nek te dragen. Het wordt vaak gebruikt op festivals of beurzen om er een kaartje met de naam van de persoon en de naam van het bedrijf.

 

Wat is een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk is een geschenk of cadeau wat u aan zakenrelaties kunt geven. Dit kan op een speciale gelegenheid zoals met kerst, een jubileum of een feest. Een relatiegeschenk heeft vaak een opdruk met het logo van het bedrijf, de instelling, vereniging of club die de artikelen geeft aan de zakenrelatie.

 

Een keycord als relatiegeschenk

Het geven van een keycord als relatiegeschenk is erg populair. Elke keer als de persoon het keycord draagt maakt hij of zij reclame voor uw bedrijf. Ook kunnen mensen het logo van uw bedrijf gaan herkennen wat bijdraagt aan de naamsbekendheid van het bedrijf. Wanneer u een keycord als relatiegeschenk wilt geven, kunt u hem helemaal ontwerpen in uw eigen stijl. U kunt dus de hele huisstijl van uw bedrijf toepassen op het keycord. U kunt deze ontwerpen zelf maken maar u kunt het ook uit handen geven aan een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is.

 

Kiest u voor het keycord?

Een keycord is dus een goede oplossing als u onopvallend goede reclame wilt maken voor uw bedrijf. Er zijn verschillende bedrijven die keycords als relatiegeschenk kunnen bedrukken. Voor de beste bedrijven kunt u online zoeken. Hierbij is het goed om te letten op de prijs/kwaliteit verhoudingen.