VR bril kopen

VR bril kopen

Dat de virtual reality bril op dit moment een hele hype is dat valt iedereen denk ik wel op. Wat lijkt is dat de doorbraak die in de jaren 90 maar niet wilde lukken nu wel aan het lukken is. Vooral in de game branche zal de virtual reality bril de komende jaren een grote rol gaan spelen, het zal ook voor serieuze zaken ingezet worden, zoals medische dingen. En zeg nou eerlijk, wie wil er nou geen vr bril kopen?

De hardware die je daar voor nodig hebt is behoorlijk aan de prijs. De goedkoopste optie is op dit moment de Gear VR van Samsung die kost 200-,. Je moet daar natuurlijk wel 500-, bij optellen omdat je er een smartphone van 500-, voor nodig hebt.

Niet iedereen zal dat ervoor over gaan hebben, terwijl de interesse er misschien wel voor is. Er zijn gelukkig ook nog goedkopere oplossingen op de markt. Deze bieden natuurlijk niet de kwaliteit die je van een echte virtual reality bril kan verwachten, het is wel een leuke optie om kennis te maken met de virtual reality bril.

Samsung heeft dit jaar de eerste stappen gezet op de virtual reality markt met de Gear VR. Dat is een bril waarmee je met je smartphone series kon kijken spelletjes spelen in virtual reality. Wat natuurlijk heel erg gaaf is. Het lijkt dan namelijk echt alsof je daar zelf bent.

De topman van Samsung is bezig met een 360 graden camera, de Gear 360-camera. Je kunt hiermee dan video’s in 360 graden opnemen, met deze beelden is het dan mogelijk om helemaal rond te kijken. Wat al helemaal leuk is dat je over een paar maanden je eigen virtual reality video’s kan maken. Die kun je dan later zelf terugkijken met je virtual reality bril. Dat is natuurlijk al een leuke reden om een vr bril te kopen

Het lijkt er op dat Samsung nog iets nieuws gaat uitbrengen in de virtual reality branche. De bekende man van Samsung (Injong Rhee) zegt “We zijn bezig met een nieuwe technologie namelijk de draadloze en zelfstandige virtual reality apparaten, die hoeven dan niet perse in combinatie met een smartphone te gaan werken.” Wat dit dus zegt is dat Samsung waarschijnlijk met virtual reality bril komt die beschikt over twee 2K schermen. Door deze verandering wordt het beeld natuurlijk nog scherper dan dat het moment al is. Omdat Samsung voor de virtual reality bril samenwerkt met Oculus van Facebook maakt het bedrijf gebruik van de laatste virtual reality veranderingen.