Een Ipad houder auto monteren

Een Ipad houder auto monteren

Steeds vaker kiezen mensen er voor om in hun auto een Ipad houder auto te monteren (of een houder van een telefoon of tablet met een ander merk). Logisch, want op het niet handsfree bellen in de auto staat in ons land een forse boete. Terecht in mijn ogen en goed dat op deze manier mensen gedwongen worden om houders voor hun telefoons te monteren. Maar hoe moet je zo’n Ipad houder auto nu eigenlijk monteren? Bestel ik Hier legt het je uit.

Verschillende houders

Wie denkt dat er voor de Ipad of Iphone, beide van het Amerikaanse Apple, een standaard houder is, heeft het mis. Op de markt zijn tientallen houders te vinden van mobiele telefoons en tablets van dit merk. Het lijkt er op alsof iedereen zijn of haar slag wilt slaan door een houder aan te bieden. Bij de meeste aanbieders hoef je je geen zorgen te maken. Maar er is ook een deel actief in de markt die kwalitatief slechte producten leveren. Deze worden vaak voor dumpprijzen aangeboden, maar dumpen doe jij niet veel later ook: de houder in de afvalbak. Let er dus goed op dat je niet een houder koopt die binnen een paar maanden alweer kapot is. Koop dus niet altijd de goedkoopste houder, maar kijk ook goed naar de partij die deze aanbiedt.

Ipad of tablets

Tegenwoordig zijn er ook veel mensen die hun Ipad of andere tablet graag in een houder op hun autodesk zetten. Logisch, want met zo’n houder kan je bijvoorbeeld een goede navigatie toevoegen aan je auto. Daarnaast kan de bijrijder op deze manier ook naar films kijken en muziek luisteren.

Ipad houder auto monteren

Maar hoe monteer je nu zo’n Ipad houder auto? Dat is vaak heel eenvoudig. In de meeste gevallen maken producenten namelijk gebruik van die zuignappen, die je op je raam zet. Het is bijna nooit zo dat je iets in het interieur van je auto hoeft te schroeven.