Dit zijn de no-go’s voor een kraamcadeau

Dit zijn de no-go’s voor een kraamcadeau

Ben jij al tijden op zoek naar een geschikt, leuk en schattig kraamcadeau voor de geboorte van het meisje van je collega? De tijd dringt, want je bent uitgenodigd om binnenkort op kraambezoek te komen. De keuze om met een leuk cadeau aan te komen bij je collega is al moeilijk genoeg: hoe zorg je ervoor dat je een uniek kraamcadeau hebt? Om je op weg te helpen, kan je in deze blog lezen welke cadeaus je in ieder geval niet moet geven wanneer je op kraambezoek gaat.

 

Schattige doch te kleine babykleertjes

Het ziet er werkelijk waar adorabel uit: de minikleertjes voor een baby’tje. De kleinste kleertjes ogen het meest schattig en lief en lijken het ideale cadeau. Echter, kan het voorkomen dat je de kleertjes een (paar) maatjes te klein koopt of dat de ouders al volledig zijn voorzien van kleine kleertjes. Het meisje of jongetje groeit snel uit de kleren, dus als je toch besluit babykleding als cadeau te geven: koop een grotere maat!

 

Overbodige babyschoentjes

Evenals de babykleding zijn babyschoentjes ook niet het meest praktische cadeau om te ontvangen als ouders. Het kindje heeft in haar of zijn eerste maanden geen schoentjes nodig. Heb je toch de perfecte en schattigste schoentjes gevonden? Dan kan je er altijd voor kiezen om een maatje groter doen.

 

Vermijd accessoires

In je zoektocht naar een leuk kraamcadeau kom je veel verschillende mogelijkheden tegen. Zo ook een overvloed aan schattige accessoires die de babykamer perfect kunnen opvullen. Dit soort cadeaus kan je ook beter laten liggen. Tenzij je op de hoogte bent van het interieur van de babykamer, kan je er beter voor kiezen om een ander cadeau te geven.

 

Welk kraamcadeau wensen de ouders?

Indien je echt geen idee hebt welk kraamcadeau je kunt geven, kun je er ook voor kiezen om na te vragen welk cadeau zij graag zouden willen hebben!