CSGO betting

CSGO betting

CSGO is een gangbare afkorting voor Counter-Strike Global Offensive. Dit is een actiespel dat wordt gespeeld vanuit het perspectief van de speler. De speler is hierbij een schutter van ofwel het terroristenteam of de antiterreureenheid. Dit soort spellen worden ook wel first person shooter genoemd. Het doel van het spel is natuurlijk om met jouw team te winnen. De Terroristen hebben de opdracht om een bom te plaatsen op een vooraf gegeven locatie. Als de bom is geplaatst gaat deze af na 35 seconden. De antiterreureenheid moet het plaatsen van de bom zien te voorkomen of anders de bom onschadelijk te maken voordat deze afgaat. CS:GO kan gespeeld worden op de computer, Playstation of Xbox.

Hoe werkt CSGO betting?

Je kunt ook gokken op CSGO. Dit kun je doen door middel van echt geld of speelgeld. Je sluit dus een weddenschap af voor het team dat jij denkt dat gaat winnen. Hiermee kun je dus geld verdienen. Hoe je deze gok het beste kan aanpakken, daar zijn geen regels voor. Het beste is om het spel zo goed mogelijk te kennen. Dit doe je door het zoveel mogelijk zelf te spelen. Daarnaast kun je ook op Youtube filmpjes kijken van professionele CSGO gokkers. Als je een beetje huiverig bent om te beginnen met CSGO betting, dan kun je het ook eerst met speelgeld proberen. Wanneer je er dan wat handigheid in hebt gekregen, kun je met echt geld gaan spelen.

CSGO betting toernooien

Er zijn ook CSGO betting toernooien. Deze worden georganiseerd door ESports, maar er zijn ook toernooien die door andere partijen georganiseerd worden. Deze grote toernooien trekken ontzettend veel fans en ook nog eens ontzettend veel publiek via internet. Bij deze toernooien zijn erg hoge geldprijzen te winnen. Ze zijn dus echt voor de geoefende CSGO betters! Ben je benieuwd naar zo’n toernooi? Dan kun je natuurlijk eerst eens online meekijken, voordat je er een bijwoont.